Centrum odborného vzdelávania a prípravy
pre Gastronómiu
, hotelierstvo a cestovný ruch,
Rating: "AA"
O škole
Absolventi
Centrum odborného vzdelávania
Enviromentálny manažment
Etický kódex zamestnanca
Konzultačné hodiny
Ľudovít Winter
Organizačný poriadok
Piešťanský pohár Ľudovíta Wintera
Projekty
Rada školy
Smernica o protispoločenskej činnosti
Správy o výchovnovzdelávacej činnosti
Stratégia kvality
Školský časopis
Školský internát
Učitelia
Voľné pracovné miesta
Tlačivá - dokumenty ŠI
2%
Uchádzači
Informácie
Kariérové poradenstvo
Prijímacie konanie
Ukážky testov
Študenti
Inklúzia a rovnosť príležitostí
Kariérové poradenstvo
Maturita
Organizácia školského roku
Prihlásenie do Edupage
Smernica o šikanovaní
Školský parlament
Školský podporný tím
Školský poriadok
Transparentne
Verejný prístup k informáciám
Verejné obstarávanie
Vzdelávanie
6323 K hotelová akadémia
6318 Q manažment hotelov a cestovných kancelárií
Praktická príprava - zamestnávatelia
Vízia školy
Vzdelávanie dospelých
Kontakty
Identifikačné údaje
Manažment školy
Výchovný poradca
školská psychologička
Študijné oddelenie
Edupage
Aktuality
Kontaktujte nás
Domov
Aktuality
Zo života školy
Zo života školy
Kategórie
Aktuality
Súťaže žiakov
Akcie a podujatia
Školský internát
Odborná prednáška o barmanstve
Ukážky praktických zručností
Workshop pre junior chocolatierov
Workshop - Praktické využitie umelej inteligencie
Hotelácke environmentálne dobrovoľníctvo
NAŠI FLORBALISTI V KOŠICIACH
Prednáška o letnej prázdninovej praxi
HOTELÁCI VÍŤAZMI SÚŤAŽE O UDRŽATEĽNEJ MOBILITE A OBNOVITEĽNÝCH ZDROJOCH
EURÓPSKY DEŇ JAZYKOV S PIESŇOU NA PERÁCH
HOTELÁCI V STOVEŽATEJ PRAHE
Školský časopis Hotelák č.2 2024/2025
Letná aktivita
Po stopách Ľudovíta Wintera
Výlet vo Viedni
Interaktívny program Eco H2O Tour na Hotelovej akadémii
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
35
36