Centrum odborného vzdelávania a prípravy
pre Gastronómiu
, hotelierstvo a cestovný ruch,
Rating: "AA"
O škole
Absolventi
Centrum odborného vzdelávania
Enviromentálny manažment
Etický kódex zamestnanca
Ľudovít Winter
Organizačný poriadok
Piešťanský pohár Ľudovíta Wintera
Projekty
Rada školy
Smernica o protispoločenskej činnosti
Správy o výchovnovzdelávacej činnosti
Stratégia kvality
Školský časopis
Školský internát
Učitelia
Voľné pracovné miesta
Tlačivá - dokumenty ŠI
2%
Uchádzači
Informácie
Kariérové poradenstvo
Prijímacie konanie
Ukážky testov
Študenti
Inklúzia a rovnosť príležitostí
Kariérové poradenstvo
Maturita
Organizácia školského roku
Prihlásenie do Edupage
Smernica o šikanovaní
Školský parlament
Školský podporný tím
Školský poriadok
Transparentne
Verejný prístup k informáciám
Verejné obstarávanie
Vzdelávanie
6323 K hotelová akadémia
6312 Q cestovný ruch a hoteliérstvo
Praktická príprava - zamestnávatelia
Vízia školy
Vzdelávanie dospelých
Kontakty
Identifikačné údaje
Manažment školy
Výchovný poradca
školská psychologička
Študijné oddelenie
Edupage
Aktuality
Kontaktujte nás
Domov
Transparentne
Verejné obstarávanie
Verejné obstarávanie
Súhrnná správa o zákazkách
Výzvy na predkladanie cenových ponúk
Súťažné podklady na zákazku
Profil verejného obstarávateľa