Centrum odborného vzdelávania a prípravy
pre Gastronómiu
, hotelierstvo a cestovný ruch,
Rating: "AA"
O škole
Absolventi
Centrum odborného vzdelávania
Enviromentálny manažment
Etický kódex zamestnanca
Konzultačné hodiny
Ľudovít Winter
Organizačný poriadok
Piešťanský pohár Ľudovíta Wintera
Projekty
Rada školy
Smernica o protispoločenskej činnosti
Správy o výchovnovzdelávacej činnosti
Stratégia kvality
Školský časopis
Školský internát
Učitelia
Voľné pracovné miesta
Tlačivá - dokumenty ŠI
2%
Uchádzači
Informácie
Kariérové poradenstvo
Prijímacie konanie
Ukážky testov
Študenti
Inklúzia a rovnosť príležitostí
Kariérové poradenstvo
Maturita
Organizácia školského roku
Prihlásenie do Edupage
Smernica o šikanovaní
Školský parlament
Školský podporný tím
Školský poriadok
Transparentne
Verejný prístup k informáciám
Verejné obstarávanie
Vzdelávanie
6323 K hotelová akadémia
6318 Q manažment hotelov a cestovných kancelárií
Praktická príprava - zamestnávatelia
Vízia školy
Vzdelávanie dospelých
Kontakty
Identifikačné údaje
Manažment školy
Výchovný poradca
školská psychologička
Študijné oddelenie
Edupage
Aktuality
Kontaktujte nás
Domov
Aktuality
Aktuality
Aktuality
Kategórie
Aktuality
Súťaže žiakov
Akcie a podujatia
Školský internát
Odborná prednáška o barmanstve
Ukážky praktických zručností
Kam na strednú v Trnavskej župe - TTSK
Workshop pre junior chocolatierov
V TALIANSKOM MESTE BRIXEN DOMINOVALI NA MEDZINÁRODNEJ SÚŤAŽI HOTELÁCI Z PIEŠŤAN
Národné ceny za dizajn 2025 rozdané
Premiéra - PÁNSKA JAZDA
Vedomostná súťaž v ŠI
Workshop - Praktické využitie umelej inteligencie
Hotelácke environmentálne dobrovoľníctvo
NAŠI FLORBALISTI V KOŠICIACH
Október - Mesiac úcty k starším
Prednáška o letnej prázdninovej praxi
PRVÝ DEŇ EUROCUP PREŠOV ZAČALI HOTELÁCI VÍŤAZSTVOM
Cezpoľný beh
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
37
38