Centrum odborného vzdelávania a prípravy
pre Gastronómiu
, hotelierstvo a cestovný ruch,
Rating: "AA"
O škole
Absolventi
Centrum odborného vzdelávania
Enviromentálny manažment
Etický kódex zamestnanca
Ľudovít Winter
Organizačný poriadok
Piešťanský pohár Ľudovíta Wintera
Projekty
Rada školy
Smernica o protispoločenskej činnosti
Správy o výchovnovzdelávacej činnosti
Stratégia kvality
Školský časopis
Školský internát
Učitelia
Voľné pracovné miesta
Tlačivá - dokumenty ŠI
2%
Uchádzači
Informácie
Kariérové poradenstvo
Prijímacie konanie
Ukážky testov
Študenti
Inklúzia a rovnosť príležitostí
Kariérové poradenstvo
Maturita
Organizácia školského roku
Prihlásenie do Edupage
Smernica o šikanovaní
Školský parlament
Školský podporný tím
Školský poriadok
Transparentne
Verejný prístup k informáciám
Verejné obstarávanie
Vzdelávanie
6323 K hotelová akadémia
6312 Q cestovný ruch a hoteliérstvo
Praktická príprava - zamestnávatelia
Vízia školy
Vzdelávanie dospelých
Kontakty
Identifikačné údaje
Manažment školy
Výchovný poradca
školská psychologička
Študijné oddelenie
Edupage
Aktuality
Kontaktujte nás
Domov
Aktuality
Aktuálne udalosti na hotelovej akadémii
Kategórie
Aktuality
Súťaže žiakov
Akcie a podujatia
Školský internát
MLADÝ SOMELIER
HODINA ZEME
Hotelka na krajskej prehliadke SOČ
Hotelák najlepší v technike prípravy kávy
GASTROFESTIVAL NITRA 2015
Medzinárodný deň ľudí postihnutých Downovým syndrómom
Matematika netradične
Prvé stretnutie programu ERASMUS + - Európou za poznaním bolo v Ostrave
PROFESNÉ KURZY
Vyhlásenie o poukázaní sumy do výšky 2% zaplatenej dane z príjmov fyzickej osoby
1
2
...
95
96
97
98
99
100
101
...
119
120