Centrum odborného vzdelávania a prípravy
pre Gastronómiu
, hotelierstvo a cestovný ruch,
Rating: "AA"
O škole
Absolventi
Centrum odborného vzdelávania
Enviromentálny manažment
Etický kódex zamestnanca
Ľudovít Winter
Organizačný poriadok
Piešťanský pohár Ľudovíta Wintera
Projekty
Rada školy
Smernica o protispoločenskej činnosti
Správy o výchovnovzdelávacej činnosti
Stratégia kvality
Školský časopis
Školský internát
Učitelia
Voľné pracovné miesta
Tlačivá - dokumenty ŠI
2%
Uchádzači
Informácie
Kariérové poradenstvo
Prijímacie konanie
Ukážky testov
Študenti
Inklúzia a rovnosť príležitostí
Kariérové poradenstvo
Maturita
Organizácia školského roku
Prihlásenie do Edupage
Smernica o šikanovaní
Školský parlament
Školský podporný tím
Školský poriadok
Transparentne
Verejný prístup k informáciám
Verejné obstarávanie
Vzdelávanie
6323 K hotelová akadémia
6312 Q cestovný ruch a hoteliérstvo
Praktická príprava - zamestnávatelia
Vízia školy
Vzdelávanie dospelých
Kontakty
Identifikačné údaje
Manažment školy
Výchovný poradca
školská psychologička
Študijné oddelenie
Edupage
Aktuality
Kontaktujte nás
Domov
Aktuality
Aktuálne udalosti na hotelovej akadémii
Kategórie
Aktuality
Súťaže žiakov
Akcie a podujatia
Školský internát
Volejbal - okresné majstrovstvá stredných škôl
Exkurzia v Mestskej knižnici.
Basketbal
Účelové cvičenie
Sprievodcovanie
Nepoznané zdroje uhlíkovej stopy a ako ju stopnúť
DUÁLNE VZDELÁVANIE - UCHÁDZAČI PRE ŠKOLSKÝ ROK 2022/2023
Ekohoteláci úspešní v Enviropátračke
KRITÉRIÁ PRE PRIJÍMACIE KONANIE ŠK.ROK 2022/2023
EXPERT
1
2
...
40
41
42
43
44
45
46
...
119
120