Centrum odborného vzdelávania a prípravy pre Gastronómiu, hotelierstvo a cestovný ruch, Rating: "AA"

vyhodnotenie spätnej väzby zamestnávatelia

Zamestnávatelia – odpovedali všetci zamestnávatelia

cieľ zberu spätnej väzby: skvalitňovanie spolupráce so zamestnávateľmi

časovanie a periodicita: v priebehu školského roku, raz mesačne

nástroj zberu: rozhovory a mailová komunikácia s referentkou na študijnom oddelení

zodpovednosť: referentka na študijnom oddelení, zástupkyňa školy, riaditeľ školy

vyhodnocovanie spätnej väzby: referentka na študijnom oddelení, riaditeľ školy

prezentácia výsledkov: na stretnutí so zamestnávateľmi riaditeľ školy

akčný plán:

Oblasť

Podnet

Opatrenie

Termín

Zodpovednosť

Stav

nástup na prax

neskorý nástup žiakov na prax

Pohovor so zástupkyňou školy

Priebežne podľa potreby

Ing. Anna Petroffová

uskutočnené

ustrojenosť žiakov

Nedostatočná ustrojenosť žiakov

Pohovor so zástupkyňou školy

Priebežne podľa potreby

Ing. Anna Petroffová

uskutočnené