Centrum odborného vzdelávania a prípravy pre Gastronómiu, hotelierstvo a cestovný ruch, Rating: "AA"

04.02.2019

Úžasný úspech našich baristov !

Úžasný úspech našich baristov !

Hoteláci prevzali oficiálne víťazné poháre za celoročnú súťaž Slovak barista cup junior 2018 na 5. kávovom plese!
Víťazi Bianka Šmatláková, Johny Fuksa a som rad, že aj ich gestor a náš kolega  Milan Elčík absolvujú odbornú stáž už v máji v Brazílii!
Máme radosť a sme veľmi hrdi!
Ceny odovzdával aj Jozef Viskupič, župan Trnavského samosprávneho kraja, ktorému ďakujeme za našu školu, za jeho podporu!
Veľké ďakujem Coffeeman Holiš a Academy of  coffe za motiváciu mladých ľudí k činnostiam, ktoré majú zmysel!! Vážime si to!!!

Galéria

Podobné články

V piatok úspešne ukončilo štúdium 120 HOTELÁKOV S DOBRÝM SRDCOM..
V piatok úspešne ukončilo štúdium 120 HOTELÁKOV S DOBRÝM SRDCOM..
V piatok úspešne ukončilo štúdium 120 HOTELÁK...
Konferencia
Konferencia
Dňa 18.6.2025 sa uskutoční konferencia o pred...
Interaktívny program Eco H2O Tour na Hotelovej akadémii
Interaktívny program Eco H2O Tour na Hotelovej akadémii
Zamysleli ste sa niekedy nad tým, čo sa deje...
Projekt STARŠÍ MLADŠÍ, SPOLUŽIACI SPOLUŽIAKOM JE SKVELÝ
Projekt STARŠÍ MLADŠÍ, SPOLUŽIACI SPOLUŽIAKOM JE SKVELÝ
HOTELÁCI opäť pripravili nádherný deň plný po...
Finále pre HOTELÁKOV MATURANTOV je tu
Finále pre HOTELÁKOV MATURANTOV je tu
Finále pre HOTELÁKOV MATURANTOV je tu. Veľa...
OTVORENIE LETNEJ KÚPEĽNEJ SEZÓNY MESTA PIEŠŤANY 2025
OTVORENIE LETNEJ KÚPEĽNEJ SEZÓNY MESTA PIEŠŤANY 2025
HOTELÁCI pozdravujú z OTVORENIA LETNEJ KÚPEĽN...
HOTELÁCI na súťaži Junior Barista Cup v Námestove
HOTELÁCI na súťaži Junior Barista Cup v Námestove
HOTELÁCI sa zúčastnili súťaže Junior Barista...
Prednáška - Najčastejšie onkologické ochorenia u mladej generácie
Prednáška - Najčastejšie onkologické ochorenia u mladej generácie
Dňa 30. mája 2025 sa v našej škole uskutočnil...
Lúčnica - "Počuť vôňu živého"
Lúčnica - "Počuť vôňu živého"
V stredu si 300 HOTELÁKOV užilo nádheru. Gene...
Pudingový deň
Pudingový deň
Dňa 22. mája sa žiaci pustili do prípravy chu...