Centrum odborného vzdelávania a prípravy pre Gastronómiu, hotelierstvo a cestovný ruch, Rating: "AA"

02.11.2023

Žilinská jeseň bola pre hotelákov úrodná

Žilinská jeseň bola pre hotelákov úrodná

Kuchár druhák Andrej Ruchovanský s pomocníkom prvákom Filipom Pacalajom po veľmi krátkej príprave z dôvodu ochorenia Gregora Rakúsa sa umiestnili na krásnom 4. mieste. Gregor Rakús však pripravil podklady menu plné symbiózy chutí.

Náš cukrár Viliam Bajzík pripravil moderné a nadčasové jesenné dezerty a skončil v striebornom pásme. A Viliam napiekol úžasný chrumkavý chlieb s názvom Tradičný Piešťanec a získal tiež krásne 2. miesto.

Viliamovi, Andrejovi, Gregorovi a Filipovi ďakujeme za super reprezentáciu.

Ďakujeme Katka Sedláková za prípravu a podporu.

Galéria

Podobné články

NOC NÁDEJÍ 2025
NOC NÁDEJÍ 2025
Nadácia Kvapka nádeje aj tento rok pripravila...
ODBORNÉ VZDELÁVANIA NA HOTELKE JE DÔLEŽITÉ
ODBORNÉ VZDELÁVANIA NA HOTELKE JE DÔLEŽITÉ
O tom svedčí aj piatkový workshop našich tea...
Navštívili sme útulok
Navštívili sme útulok
Žiačky  prvého ročníka v sprievode vychovávat...
Olympiáda v anglickom jazyku
Olympiáda v anglickom jazyku
V stredu 26.11. 2025 sa v našej škole konalo...
Enviropátračka – Biodiverzita
Enviropátračka – Biodiverzita
Naši Ekohoteláci sa zapojili do súťaže Enviro...
POZDRAV Z DIVADLA
POZDRAV Z DIVADLA
Hoteláci z Piešťan vo štvrtok v Divadle Nová...
Enviro-aktivita
Enviro-aktivita
Dňa 12.11.2025 skupina študentov absolvovala...
Výstava obrazov a sôch "Zrkadlenie“ a Iná realita" v Dome umenia
Výstava obrazov a sôch "Zrkadlenie“ a Iná realita" v Dome umenia
V mesiaci november žiačky Školského internátu...
Basketbalový turnaj  piešťanských stredných škôl
Basketbalový turnaj piešťanských stredných škôl
V stredu 19.11.2025 sme si na pôde našej škol...
HOTELÁCI BODOVALI V SLAVKOVE U BRNA
HOTELÁCI BODOVALI V SLAVKOVE U BRNA
Dňa 12. 11. 2025 sa v Slavkove u Brna konala...