Centrum odborného vzdelávania a prípravy pre Gastronómiu, hotelierstvo a cestovný ruch, Rating: "AA"

20.10.2020

Workshopy

Workshopy

Počas minulého týždňa sme stihli ešte dve výborne aktivity! Prvým bol excelentný workshop s TOP chocolatierom Karolom Stýblom. Učili sme sa správne temperovať čokoládu, vyrábať pralinky a mnoho iných chocolatierskych zručnosti!

Pred odchodom na online vzdelávanie stihla ešte prof. K.  Sedláková so svojimi žiakmi pripraviť výborne eclaires! A verte, že chutili!!

Galéria

Podobné články

MÁME RADI LETO
MÁME RADI LETO
Krásne leto plné zážitkov, relaxu a pohody vš...
Letná aktivita
Letná aktivita
Dňa 26.6.2025 sa žiaci 1.B triedy spolu s tri...
Po stopách Ľudovíta Wintera
Po stopách Ľudovíta Wintera
Dňa 26.6.2025 sa žiaci 1. A triedy spolu s tr...
Výlet vo Viedni
Výlet vo Viedni
V júni sa naši študenti 1.C vydali na nezabud...
Festival letectva Piešťany 2025
Festival letectva Piešťany 2025
HOTELÁCI sú prípraveni na prílet LETECKÉHO FE...
HOTELKA TEAM 2025
HOTELKA TEAM 2025
HOTELKA TEAM 2025 si v pondelok užil krásny s...
Hoteláci pokračovali v akcii STARŠÍ MLADŠÍM
Hoteláci pokračovali v akcii STARŠÍ MLADŠÍM
Tentoraz sa stali starší študenti mentormi ml...
KONFERENCIA HOTELOVÁ AKADÉMIA ĽUDOVÍTA WINTERA AKO SÚČASŤ NP CENTRÁ EXCELENTNOSTI OVP
KONFERENCIA HOTELOVÁ AKADÉMIA ĽUDOVÍTA WINTERA AKO SÚČASŤ NP CENTRÁ EX...
Dňa 18.6.2025 sa konala v priestoroch školy K...
V piatok úspešne ukončilo štúdium 120 HOTELÁKOV S DOBRÝM SRDCOM..
V piatok úspešne ukončilo štúdium 120 HOTELÁKOV S DOBRÝM SRDCOM..
V piatok úspešne ukončilo štúdium 120 HOTELÁK...
Konferencia
Konferencia
Dňa 18.6.2025 sa uskutoční konferencia o pred...