Centrum odborného vzdelávania a prípravy pre Gastronómiu, hotelierstvo a cestovný ruch, Rating: "AA"

28.04.2014

Výrazný úspech na celoštátnom kole SOČ

Výrazný úspech na celoštátnom kole SOČ

V dňoch 23.04.2014 – 24.04.2014 sa uskutočnil 36. Ročník celoštátnej prehliadky Stredoškolskej odbornej činnosti v Starej Ľubovni.

Naša škola opäť výborne bodovala. Lucia Leskovská s prácou Mladý slovenský someliér sa umiestnila na 2.mieste v odbore Cestovný ruch, hotelierstvo, gastronómia a Richard Patay ako Junior finančný poradca skončil na krásnom 3. mieste v odbore  Ekonomika a riadenie.

Poďakovanie patrí konzultantke Ing. Anne Petroffovej.

Celoštátnej prehliadky sa zúčastnilo 272 žiakov v 17 odboroch.

37. ročník celoštátnej prehliadky SOČ bude hostiť Hotelová akadémia Ľudovíta Wintera a mesto Piešťany.

Galéria

Podobné články

Odborná prednáška o barmanstve
Odborná prednáška o barmanstve
Dňa 27.10. sa na našej škole uskutočnila odbo...
Ukážky praktických zručností
Ukážky praktických zručností
V rámci ukážky praktických zručností žiaci pr...
Kam na strednú v Trnavskej župe - TTSK
Kam na strednú v Trnavskej župe - TTSK
Trnavský samosprávny kraj zorganizoval sériu...
Workshop pre junior chocolatierov
Workshop pre junior chocolatierov
Hoteláci absolvovali úžasný workshop pre juni...
V TALIANSKOM MESTE BRIXEN DOMINOVALI NA MEDZINÁRODNEJ SÚŤAŽI HOTELÁCI Z PIEŠŤAN
V TALIANSKOM MESTE BRIXEN DOMINOVALI NA MEDZINÁRODNEJ SÚŤAŽI HOTELÁCI...
V Talianskom meste BRIXEN študenti z Nemecka,...
Národné ceny za dizajn 2025 rozdané
Národné ceny za dizajn 2025 rozdané
Hoteláci z Piešťan opäť zabezpečovali raut po...
Premiéra - PÁNSKA JAZDA
Premiéra - PÁNSKA JAZDA
V Divadle Nová scéna premierujú show Pánska j...
Vedomostná súťaž v ŠI
Vedomostná súťaž v ŠI
Dňa 14.10.2025 sa v jedálni školy uskutočnila...
Workshop - Praktické využitie umelej inteligencie
Workshop - Praktické využitie umelej inteligencie
V dňoch 8. – 9. októbra 2025 sa na našej škol...
Hotelácke environmentálne dobrovoľníctvo
Hotelácke environmentálne dobrovoľníctvo
Zámer podujatia bol aktívne zapojiť žiakov do...