Centrum odborného vzdelávania a prípravy pre Gastronómiu, hotelierstvo a cestovný ruch, Rating: "AA"

11.05.2018

Všetko o čokoláde

Všetko o čokoláde

Počas dvoch dní školil našich študentov pán Karol Stýblo - Fino de Aroma Master Chef Chocolatier. Pracovať s čokoládou znamená poznať všetko o pestovaní kakaových bôbov, fermentácii, sušení, pražení a ďalšom spracovaní kakaovej hmoty na výsledný produkt - čokoládu, ktorá tak vynikajúco chutí a rozplýva sa na jazyku.   https://www.lyrachocolate.com/o-nas

Galéria

Podobné články

NOC NÁDEJÍ 2025
NOC NÁDEJÍ 2025
Nadácia Kvapka nádeje aj tento rok pripravila...
ODBORNÉ VZDELÁVANIA NA HOTELKE JE DÔLEŽITÉ
ODBORNÉ VZDELÁVANIA NA HOTELKE JE DÔLEŽITÉ
O tom svedčí aj piatkový workshop našich tea...
Navštívili sme útulok
Navštívili sme útulok
Žiačky  prvého ročníka v sprievode vychovávat...
Olympiáda v anglickom jazyku
Olympiáda v anglickom jazyku
V stredu 26.11. 2025 sa v našej škole konalo...
Enviropátračka – Biodiverzita
Enviropátračka – Biodiverzita
Naši Ekohoteláci sa zapojili do súťaže Enviro...
POZDRAV Z DIVADLA
POZDRAV Z DIVADLA
Hoteláci z Piešťan vo štvrtok v Divadle Nová...
Enviro-aktivita
Enviro-aktivita
Dňa 12.11.2025 skupina študentov absolvovala...
Výstava obrazov a sôch "Zrkadlenie“ a Iná realita" v Dome umenia
Výstava obrazov a sôch "Zrkadlenie“ a Iná realita" v Dome umenia
V mesiaci november žiačky Školského internátu...
Basketbalový turnaj  piešťanských stredných škôl
Basketbalový turnaj piešťanských stredných škôl
V stredu 19.11.2025 sme si na pôde našej škol...
HOTELÁCI BODOVALI V SLAVKOVE U BRNA
HOTELÁCI BODOVALI V SLAVKOVE U BRNA
Dňa 12. 11. 2025 sa v Slavkove u Brna konala...