Centrum odborného vzdelávania a prípravy pre Gastronómiu, hotelierstvo a cestovný ruch, Rating: "AA"

11.05.2018

Všetko o čokoláde

Všetko o čokoláde

Počas dvoch dní školil našich študentov pán Karol Stýblo - Fino de Aroma Master Chef Chocolatier. Pracovať s čokoládou znamená poznať všetko o pestovaní kakaových bôbov, fermentácii, sušení, pražení a ďalšom spracovaní kakaovej hmoty na výsledný produkt - čokoládu, ktorá tak vynikajúco chutí a rozplýva sa na jazyku.   https://www.lyrachocolate.com/o-nas

Galéria

Podobné články

Odborná prednáška o barmanstve
Odborná prednáška o barmanstve
Dňa 27.10. sa na našej škole uskutočnila odbo...
Ukážky praktických zručností
Ukážky praktických zručností
V rámci ukážky praktických zručností žiaci pr...
Kam na strednú v Trnavskej župe - TTSK
Kam na strednú v Trnavskej župe - TTSK
Trnavský samosprávny kraj zorganizoval sériu...
Workshop pre junior chocolatierov
Workshop pre junior chocolatierov
Hoteláci absolvovali úžasný workshop pre juni...
V TALIANSKOM MESTE BRIXEN DOMINOVALI NA MEDZINÁRODNEJ SÚŤAŽI HOTELÁCI Z PIEŠŤAN
V TALIANSKOM MESTE BRIXEN DOMINOVALI NA MEDZINÁRODNEJ SÚŤAŽI HOTELÁCI...
V Talianskom meste BRIXEN študenti z Nemecka,...
Národné ceny za dizajn 2025 rozdané
Národné ceny za dizajn 2025 rozdané
Hoteláci z Piešťan opäť zabezpečovali raut po...
Premiéra - PÁNSKA JAZDA
Premiéra - PÁNSKA JAZDA
V Divadle Nová scéna premierujú show Pánska j...
Vedomostná súťaž v ŠI
Vedomostná súťaž v ŠI
Dňa 14.10.2025 sa v jedálni školy uskutočnila...
Workshop - Praktické využitie umelej inteligencie
Workshop - Praktické využitie umelej inteligencie
V dňoch 8. – 9. októbra 2025 sa na našej škol...
Hotelácke environmentálne dobrovoľníctvo
Hotelácke environmentálne dobrovoľníctvo
Zámer podujatia bol aktívne zapojiť žiakov do...