Centrum odborného vzdelávania a prípravy pre Gastronómiu, hotelierstvo a cestovný ruch, Rating: "AA"

17.10.2012

STRAVOVANIE

STRAVOVANIE

UPOZORNENIE  PRE  STRAVNÍKOV

-         Od 05. 11. 2012 začína fungovať nový systém stravovania

 -         Každý stravník musí vlastniť ISIC alebo ITIC kartu

-         Stravníci majú dopredu automaticky objednané jedlo

 -         Každý stravník, ktorý si chce prehlásiť obed na č. 2 urobí tak cez školskú webovú stránku

 -         Každý stravník, ktorý si chce odhlásiť stravu, urobí tak najmenej 1 deň vopred cez školskú webovú stránku

 -         Platba za stravu sa uhrádza 1 mesiac vopred /k 15-tému dňu v mesiaci/ výlučne bankovým prevodom, nie poštovou poukážkou

 -         Ak nebude platba uhradená včas, terminál pri výdaji stravy upozorní, že nie je na karte kredit a strava nebude môcť byť vydaná

-         Terminál umiestnený na stene pred jedálňou slúži len na prehlasovanie na obed č. 2 a odhlasovanie stravy iba 1 deň vopred do 12.00 hod.

-         Obsluha v jedálni zoberie ISIC alebo ITIC kartu od stravníka, priloží ju k čítačke v office, kde kuchár odkontroluje že je obed uhradený, vydá jedlo a výdaj jedla potvrdí entrom na čítačke

 -         Suma stravného pre študentov HAĽW

             Raňajky:    0,81 €

            Obed:         1,29 €

             Večera:      1,00 €

 Stravovanie je služba prístupná cez webovú stránku školy: www.hastropy.sk

návštevník na pravej lište v časti „UŽITOČNÉ  ODKAZY„ klikne na  odkaz  JEDÁLNY LÍSTOK

 -         Na edupage stránke sa jedálny lístok zobrazí po zvolení odkazu JEDÁLNY LÍSTOK v ľavej časti navádzacej lišty

 -         Jedálny lístok na jednotlivé dni v týždni sa zobrazuje kliknutím na modrú šípku vždy po jednom dni

 Prihlásený užívateľ môže využívať ďalšie služby modulu  Stravovanie

 -         na ľavej lište zvoľte pokyn Prihlásenie

-         používateľské meno a heslo sú totožné s prístupovými údajmi pre internetovú žiacku knižku

-         zvoľte modul Komunikácia na ľavej lište a následne celkom vpravo modul Stravovanie, ktorý Vám umožní:

1. Odhlasovanie stravy

2. Prehľad o finančnej situácii /finančnom kredite/

 

Podobné články

V piatok úspešne ukončilo štúdium 120 HOTELÁKOV S DOBRÝM SRDCOM..
V piatok úspešne ukončilo štúdium 120 HOTELÁKOV S DOBRÝM SRDCOM..
V piatok úspešne ukončilo štúdium 120 HOTELÁK...
Konferencia
Konferencia
Dňa 18.6.2025 sa uskutoční konferencia o pred...
Interaktívny program Eco H2O Tour na Hotelovej akadémii
Interaktívny program Eco H2O Tour na Hotelovej akadémii
Zamysleli ste sa niekedy nad tým, čo sa deje...
Projekt STARŠÍ MLADŠÍ, SPOLUŽIACI SPOLUŽIAKOM JE SKVELÝ
Projekt STARŠÍ MLADŠÍ, SPOLUŽIACI SPOLUŽIAKOM JE SKVELÝ
HOTELÁCI opäť pripravili nádherný deň plný po...
Finále pre HOTELÁKOV MATURANTOV je tu
Finále pre HOTELÁKOV MATURANTOV je tu
Finále pre HOTELÁKOV MATURANTOV je tu. Veľa...
OTVORENIE LETNEJ KÚPEĽNEJ SEZÓNY MESTA PIEŠŤANY 2025
OTVORENIE LETNEJ KÚPEĽNEJ SEZÓNY MESTA PIEŠŤANY 2025
HOTELÁCI pozdravujú z OTVORENIA LETNEJ KÚPEĽN...
HOTELÁCI na súťaži Junior Barista Cup v Námestove
HOTELÁCI na súťaži Junior Barista Cup v Námestove
HOTELÁCI sa zúčastnili súťaže Junior Barista...
Prednáška - Najčastejšie onkologické ochorenia u mladej generácie
Prednáška - Najčastejšie onkologické ochorenia u mladej generácie
Dňa 30. mája 2025 sa v našej škole uskutočnil...
Lúčnica - "Počuť vôňu živého"
Lúčnica - "Počuť vôňu živého"
V stredu si 300 HOTELÁKOV užilo nádheru. Gene...
Pudingový deň
Pudingový deň
Dňa 22. mája sa žiaci pustili do prípravy chu...