Centrum odborného vzdelávania a prípravy pre Gastronómiu, hotelierstvo a cestovný ruch, Rating: "AA"

20.06.2016

Otvorenie kúpeľnej sezóny

Otvorenie kúpeľnej sezóny

4. 6. 2016 pri príležitosti otvorenie letnej kúpeľnej sezóny sa naša škola zúčastnila slávnostného sprievodu. Už tradične na Námestí Slobody sme pripravili bohatú ponuku gastrošpecialít a nápojov. Prevádzku podujatia zabezpečili žiaci 4.C, 4.D, 1.A VOŠ, 2.A VOŠ so svojimi pedagógmi. Akciu sprevádzal bohatý kultúrny program ktorý tvorili vystúpenia slovenských aj zahraničných umelcov. Ďakujeme všetkým ktorí vystúpili bez nároku na honorár. Týmto podujatím sme zahájili oslavu 70. výročia založenia školy.

Galéria

Podobné články

V piatok úspešne ukončilo štúdium 120 HOTELÁKOV S DOBRÝM SRDCOM..
V piatok úspešne ukončilo štúdium 120 HOTELÁKOV S DOBRÝM SRDCOM..
V piatok úspešne ukončilo štúdium 120 HOTELÁK...
Konferencia
Konferencia
Dňa 18.6.2025 sa uskutoční konferencia o pred...
Interaktívny program Eco H2O Tour na Hotelovej akadémii
Interaktívny program Eco H2O Tour na Hotelovej akadémii
Zamysleli ste sa niekedy nad tým, čo sa deje...
Projekt STARŠÍ MLADŠÍ, SPOLUŽIACI SPOLUŽIAKOM JE SKVELÝ
Projekt STARŠÍ MLADŠÍ, SPOLUŽIACI SPOLUŽIAKOM JE SKVELÝ
HOTELÁCI opäť pripravili nádherný deň plný po...
Finále pre HOTELÁKOV MATURANTOV je tu
Finále pre HOTELÁKOV MATURANTOV je tu
Finále pre HOTELÁKOV MATURANTOV je tu. Veľa...
OTVORENIE LETNEJ KÚPEĽNEJ SEZÓNY MESTA PIEŠŤANY 2025
OTVORENIE LETNEJ KÚPEĽNEJ SEZÓNY MESTA PIEŠŤANY 2025
HOTELÁCI pozdravujú z OTVORENIA LETNEJ KÚPEĽN...
HOTELÁCI na súťaži Junior Barista Cup v Námestove
HOTELÁCI na súťaži Junior Barista Cup v Námestove
HOTELÁCI sa zúčastnili súťaže Junior Barista...
Prednáška - Najčastejšie onkologické ochorenia u mladej generácie
Prednáška - Najčastejšie onkologické ochorenia u mladej generácie
Dňa 30. mája 2025 sa v našej škole uskutočnil...
Lúčnica - "Počuť vôňu živého"
Lúčnica - "Počuť vôňu živého"
V stredu si 300 HOTELÁKOV užilo nádheru. Gene...
Pudingový deň
Pudingový deň
Dňa 22. mája sa žiaci pustili do prípravy chu...