Centrum odborného vzdelávania a prípravy pre Gastronómiu, hotelierstvo a cestovný ruch, Rating: "AA"

21.03.2016

Hoteláci v STV

Hoteláci v STV

Dňa 13.3.2016 odvysielala Slovenská televízia reláciu Tajomstvo mojej kuchyne so žiakmi Hotelovej akadémie Ľudovíta Wintera v Piešťanoch. Žiak Patrik Hlavenka  pripravoval Slané košíčky s hydinovou penou a  žiačka  Kristína Szerzodiová  pripravila Ovocné krehké košíčky s mascarponovým krémom.  Tento diel Tajomstva sa môže pochváliť rekordnou sledovanosťou.  Za prípravu žiakov pri reprezentácii školy ďakujeme pedagógom Ing. Kataríne  Sedlákovej a Bc. Zuzane Španárovej. V publiku povzbudzovali spolužiakov žiaci 2. C. Za profesionálny výkon ďakujeme obom žiakom.

http://www.tajomstvomojejkuchyne.sk/recepty/

Galéria

Podobné články

MÁME RADI LETO
MÁME RADI LETO
Krásne leto plné zážitkov, relaxu a pohody vš...
Letná aktivita
Letná aktivita
Dňa 26.6.2025 sa žiaci 1.B triedy spolu s tri...
Po stopách Ľudovíta Wintera
Po stopách Ľudovíta Wintera
Dňa 26.6.2025 sa žiaci 1. A triedy spolu s tr...
Výlet vo Viedni
Výlet vo Viedni
V júni sa naši študenti 1.C vydali na nezabud...
Festival letectva Piešťany 2025
Festival letectva Piešťany 2025
HOTELÁCI sú prípraveni na prílet LETECKÉHO FE...
HOTELKA TEAM 2025
HOTELKA TEAM 2025
HOTELKA TEAM 2025 si v pondelok užil krásny s...
Hoteláci pokračovali v akcii STARŠÍ MLADŠÍM
Hoteláci pokračovali v akcii STARŠÍ MLADŠÍM
Tentoraz sa stali starší študenti mentormi ml...
KONFERENCIA HOTELOVÁ AKADÉMIA ĽUDOVÍTA WINTERA AKO SÚČASŤ NP CENTRÁ EXCELENTNOSTI OVP
KONFERENCIA HOTELOVÁ AKADÉMIA ĽUDOVÍTA WINTERA AKO SÚČASŤ NP CENTRÁ EX...
Dňa 18.6.2025 sa konala v priestoroch školy K...
V piatok úspešne ukončilo štúdium 120 HOTELÁKOV S DOBRÝM SRDCOM..
V piatok úspešne ukončilo štúdium 120 HOTELÁKOV S DOBRÝM SRDCOM..
V piatok úspešne ukončilo štúdium 120 HOTELÁK...
Konferencia
Konferencia
Dňa 18.6.2025 sa uskutoční konferencia o pred...