Centrum odborného vzdelávania a prípravy pre Gastronómiu, hotelierstvo a cestovný ruch, Rating: "AA"

21.03.2016

Hoteláci v STV

Hoteláci v STV

Dňa 13.3.2016 odvysielala Slovenská televízia reláciu Tajomstvo mojej kuchyne so žiakmi Hotelovej akadémie Ľudovíta Wintera v Piešťanoch. Žiak Patrik Hlavenka  pripravoval Slané košíčky s hydinovou penou a  žiačka  Kristína Szerzodiová  pripravila Ovocné krehké košíčky s mascarponovým krémom.  Tento diel Tajomstva sa môže pochváliť rekordnou sledovanosťou.  Za prípravu žiakov pri reprezentácii školy ďakujeme pedagógom Ing. Kataríne  Sedlákovej a Bc. Zuzane Španárovej. V publiku povzbudzovali spolužiakov žiaci 2. C. Za profesionálny výkon ďakujeme obom žiakom.

http://www.tajomstvomojejkuchyne.sk/recepty/

Galéria

Podobné články

V piatok úspešne ukončilo štúdium 120 HOTELÁKOV S DOBRÝM SRDCOM..
V piatok úspešne ukončilo štúdium 120 HOTELÁKOV S DOBRÝM SRDCOM..
V piatok úspešne ukončilo štúdium 120 HOTELÁK...
Konferencia
Konferencia
Dňa 18.6.2025 sa uskutoční konferencia o pred...
Interaktívny program Eco H2O Tour na Hotelovej akadémii
Interaktívny program Eco H2O Tour na Hotelovej akadémii
Zamysleli ste sa niekedy nad tým, čo sa deje...
Projekt STARŠÍ MLADŠÍ, SPOLUŽIACI SPOLUŽIAKOM JE SKVELÝ
Projekt STARŠÍ MLADŠÍ, SPOLUŽIACI SPOLUŽIAKOM JE SKVELÝ
HOTELÁCI opäť pripravili nádherný deň plný po...
Finále pre HOTELÁKOV MATURANTOV je tu
Finále pre HOTELÁKOV MATURANTOV je tu
Finále pre HOTELÁKOV MATURANTOV je tu. Veľa...
OTVORENIE LETNEJ KÚPEĽNEJ SEZÓNY MESTA PIEŠŤANY 2025
OTVORENIE LETNEJ KÚPEĽNEJ SEZÓNY MESTA PIEŠŤANY 2025
HOTELÁCI pozdravujú z OTVORENIA LETNEJ KÚPEĽN...
HOTELÁCI na súťaži Junior Barista Cup v Námestove
HOTELÁCI na súťaži Junior Barista Cup v Námestove
HOTELÁCI sa zúčastnili súťaže Junior Barista...
Prednáška - Najčastejšie onkologické ochorenia u mladej generácie
Prednáška - Najčastejšie onkologické ochorenia u mladej generácie
Dňa 30. mája 2025 sa v našej škole uskutočnil...
Lúčnica - "Počuť vôňu živého"
Lúčnica - "Počuť vôňu živého"
V stredu si 300 HOTELÁKOV užilo nádheru. Gene...
Pudingový deň
Pudingový deň
Dňa 22. mája sa žiaci pustili do prípravy chu...