Centrum odborného vzdelávania a prípravy pre Gastronómiu, hotelierstvo a cestovný ruch, Rating: "AA"

09.05.2014

BANKET

BANKET

Žiaci 3. ročníka tradične predstavujú nadobudnuté praktické vedomosti a zručnosti pri organizácii banketov. Majú možnosť prezentovať svoje organizačné schopnosti, kreativitu, ale aj dokázať schopnosť dodržiavať presne určené pravidlá tejto vysoko formálnej a slávnostnej spoločensko-gastronomickej udalosti. Banket sa spája so stolovaním najvyberanejšími spôsobmi a pozvaným hosťom poskytuje nielen  kulinársky, ale i príjemný vizuálny a umelecký zážitok. Ponúkame Vám niekoľko pohľadov z banketov, ktoré organizovali naši tretiaci v tomto šk. roku.

Galéria

Podobné články

Odborná prednáška o barmanstve
Odborná prednáška o barmanstve
Dňa 27.10. sa na našej škole uskutočnila odbo...
Ukážky praktických zručností
Ukážky praktických zručností
V rámci ukážky praktických zručností žiaci pr...
Kam na strednú v Trnavskej župe - TTSK
Kam na strednú v Trnavskej župe - TTSK
Trnavský samosprávny kraj zorganizoval sériu...
Workshop pre junior chocolatierov
Workshop pre junior chocolatierov
Hoteláci absolvovali úžasný workshop pre juni...
V TALIANSKOM MESTE BRIXEN DOMINOVALI NA MEDZINÁRODNEJ SÚŤAŽI HOTELÁCI Z PIEŠŤAN
V TALIANSKOM MESTE BRIXEN DOMINOVALI NA MEDZINÁRODNEJ SÚŤAŽI HOTELÁCI...
V Talianskom meste BRIXEN študenti z Nemecka,...
Národné ceny za dizajn 2025 rozdané
Národné ceny za dizajn 2025 rozdané
Hoteláci z Piešťan opäť zabezpečovali raut po...
Premiéra - PÁNSKA JAZDA
Premiéra - PÁNSKA JAZDA
V Divadle Nová scéna premierujú show Pánska j...
Vedomostná súťaž v ŠI
Vedomostná súťaž v ŠI
Dňa 14.10.2025 sa v jedálni školy uskutočnila...
Workshop - Praktické využitie umelej inteligencie
Workshop - Praktické využitie umelej inteligencie
V dňoch 8. – 9. októbra 2025 sa na našej škol...
Hotelácke environmentálne dobrovoľníctvo
Hotelácke environmentálne dobrovoľníctvo
Zámer podujatia bol aktívne zapojiť žiakov do...